Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vaginal magnetism i vardagen.


M O N S T E R fittan.

Som ett gigantiskt
slukhål

sväljer

den

allt.




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 529 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-09-16 09:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
det är bara att krypa in och lägga sig tillrätta.
2013-09-16

  Angel of love
Haha slukar dig med hull och hår
2013-09-16

  Tess74
Ja akta dig för den!!!
2013-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP