Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Copyright: Christer Foghagen, 2013


Bakom tapeten




när vi rev bort en bit

av den gamla tapeten

framträdde

doften av ängsblommor

och du log mot mig

tog av dig skorna och steg in

bakom den nedrivna tapeten

sprang du barfota i gräset

jag var tvungen att tapetsera på nytt

dölja revan

när radion tystnar om kvällen

ligger jag vaken

lyssnar till skratten

från sommarängen

på andra sidan




Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-09-16 10:58



Bookmark and Share


  Linil VIP
En bra text, och användning av en tapet på nytt sätt :-)
2013-09-18

  ResenärGenomLivet VIP
Ojoj...verkligen berörande...
2013-09-16

  Palett
Med fantasins hjälp så mycket underbart man kan uppleva, se och känna.
2013-09-16

  Nina.H
Att se, att dofta, något ur det
dolda.. där bakom.. så fint
och spännande skrivet!
2013-09-16

  peter markurth
bra idemässigt, bra flyt, lättfattelig
2013-09-16

  KYREUS of Sweden
Ljufveliga fantasier.
2013-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP