Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
älskling på finska...


Rakas...

hela min värld har förändrats
den kommer aldrig mera bli sig lik
och jag skäms men jag vet att det är
ingenting
jag kan göra något åt

de är vänner och har känt varandra
i många år
så vem är väl jag att komma emellan
med mitt brinnande bultande hjärta

jag vet att det jag känner nu
så starkt har jag inte känt på många år
tror aldrig att jag förut kunnat veta
så exakt som nu
när jag blivit blixtrande kär

som kungen sa:det sa bara klick!

han är egentligen "för gammal"
jag tror att han dricker lite för mycket
bor alltför långt bort
men värst av allt så är han en trogen vän
till den man jag älskade en gång

han vet inte att mina känslor är så starka
och kanske kommer jag att låta allt vara
vill ju inte förstöra flera liv

men dag och natt invaderar han mina tankar
och trots att så kort tid gått så har han
nästlat sig in i mitt hjärta som få

visst har jag varit förälskad,och kär förut
men det känns så speciellt
som om han är mannen jag väntat på
i hela mitt liv

vill bara radera honom direkt
trycka på delete
men vet att det kommer inte att gå

hur det än blir så känner jag än mer
hur dåligt jag egentligen har det
med den man som jag trodde skulle bli
min äkta

han har visat alltför många gånger
att jag är ingenting värd
och att utan honom är jag ingenting
det är hans egna ord till mig
och det är bara några få av allt han
sagt till mig

jag vet att jag redan älskar denna
fina man som jag bara mött
några få gånger
tillsammans med min sambo
och jag är inte den otrogna typen

jag kommer inte låta något ske
inte förrän jag lämnat den andra
om jag vågar
om jag kan

gråten växer i mitt bröst
jag vet inte vad som kommer att ske
men jag vet att livet blir sig
aldrig
mera likt...




Fri vers (Fri form) av firefire
Läst 371 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-09-16 11:01



Bookmark and Share


  KrutOla
För att draga till med en klyscha: Sånt är livet.
Känslor går ju inte att styra.
Mot dem kämpar gudarna förgäves sa väl t.o.m. ABBA på sin tid, om jag minns rätt. Så vad har väl vi människor att sätta emot...
2013-09-17
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire