Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vapen

Som ett självförsvar,
när världen misshandlar mig.

Något vasst som får allt att
bara sluta.

Som får verkligheten att suddas ut ett tag,
den hårda sanningen blir mjuka lögner.

Ett slags vapen mot allt det här.




Dagbok av Smurfeeeen
Läst 162 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-09-16 12:29



Bookmark and Share

  Smurfeeeen
Smurfeeeen