Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

november rain i september

 

böjer jag mig än en gång
för livet

dess framfart
kurvor och diken
springer över mig
förbi
ifrån
medan jag ickelugnt sitter kvar
nästan halvligger
som det ofullkomliga jag är
kommit att bli
eller alltid varit

accepterat försökt förstå
accepterat igen
men ändå är det så svårt

nu är det oktober




Fri vers av Sanningsägaren VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-10-13 19:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sanningsägaren
Sanningsägaren VIP