Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vet inte om jag känt så starkt någon gång faktiskt.......


längtan...

skulle vilja skrika ut för hela världen
att jag älskar dig
och hur mycket jag älskar dig
hur mycket du betytt för mig sen den
första gång

skulle vilja vandra med dig,hand i hand
kyssa dig öppet inför världen
stolt sträcka på mig i vördnad och stolthet
för att just du är min

vill viska i ditt öra på ditt språk
de vackraste orden
innan jag kryper in i din varma famn
känna dina lätta kyssar mot min hud
dina fingrar smeka längtansfullt

vill få dig att brinna av åtrå
självantända när våra kroppar
smälter samman till ett
med våra själar

skulle vilja så mycket mera
dela vardag och helg
lycka och sorg
erfarenheter och struntprat
skratta åt dig
och med dig

vissa saker har vi redan delat
och jag känner så starkt
att vi kommer inte kunna undvika
våra känslor länge

men varje minut innan du är här
ska jag älska och längta

i tysthet





Fri vers (Fri form) av firefire
Läst 364 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-09-16 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire