Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nära din värld

du viskar

jag sitter här på bänken och ser

dina läppar forma

bokstäver

eller nyanser på en palett

det är ord

en väv av berättande

med mening

en alldeles särskild

hemlighet

dina läppar snuddar

hennes öra

och hon ler

jag är inte en del

av din värld

men jag sitter här
och du
du är en del av min




Fri vers av Matilda Ida Anette
Läst 357 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-09-16 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Matilda Ida Anette
Matilda Ida Anette