Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Råttan

En gedigen klocka
slår åtta
Sätter dig på en potta
du försöker spotta
Men inget kommer ut
din saliv är slut
Så du slutar försöka
att empatin föröka

Blir en råtta
som ingen får stoppa
All mänsklig måtta
du droppa
I en papperskorg
utan sorg
För du förstod inte
att du människan i dig förinta




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-17 01:28



Bookmark and Share


  Magica VIP
Vemod som berör!
2013-09-17
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP