Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kickar och Magi


Det finns dom
som letar jorden runt
efter sina kickar

Hoppar och klättrar

I Kambodja
kan du röka
världens bästa opium...

or so they say

Jag blandar helst
biologi och kemi
i ditt vardagsrum
i Malmö

Skapar magi
med vår energi
andas dina andetag
och vibrerar

trebokstavsförkortning
som stigit oss
åt huvudet

och dagen efter

ömmande kinder
och randig rygg

Varför göra det så svårt för sig?
När Eden ryms
i ditt vardagsrum




Fri vers av MissFluff
Läst 620 gånger och applåderad av 21 personer
Publicerad 2013-09-17 03:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hear, hear..så underbart beskrivit. Just i relationen hos en annan människa finns allt det som man rimligen kan begära av extas och lidelse. Varför gå över ån efter vatten?

RESPEKT för en härlig text!!!
2019-01-16

  PinkFlamingoWhite
Bra, bra flöde i texten
2018-12-13

  Super_Robin
Låter riktigt härligt
2017-04-07

  lodjuret/seglare VIP
Tänk blott tanken, kyssen vinner pris, i illa parbanken, på kärligt vis, kast med liten gris.
2017-04-02

  Don Jorgé
utmärkt!
2013-10-02

    ej medlem längre
En härlig kick fick jag av det här i alla fall... :-)
2013-09-20

  Maria Sundelin VIP
Gillar hur du fångar det vackra som kan rymmas i vardagen och göra den färgsprakande
2013-09-20

    ej medlem längre
Jättebra skrivet o förmedlat!
Tack!
2013-09-17
  > Nästa text
< Föregående

MissFluff
MissFluff