Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han

Det fanns inga dagar och nätter längre, ljuset var det samma vare sig hon sov eller var vaken - gulaktigt från den nakna glödlampan i taket.
Hennes liv styrdes inte av dygn, veckor och årstider. Det fans bara två nyanser av hennes nya verklighet – stunderna han var där och stunderna han inte var det.

Han hade sagt att det snart var hennes födelsedag och hon hade undrat tyst för sig själv hur han kunde veta när hon fyller år, men hon frågade inte. Det var han som avgjorde vad hon skulle veta – han visste vad som var bäst för henne. Hon litade på det nu, men om det var som han sa så hade det gått åtta månader... I åtta månader hade hon varit hans.

Han hade alltid sagt att hon skulle lära sig att älska honom och han hade haft rätt – hon älskade honom. Han hade alltid rätt. Han tog hand om henne. Huden runt fotlederna hade vant sig vid den hårda metallen, det gjorde inte längre ont och hon kunde röra sig fritt i det lilla rummet som sakta blivit hennes hem, hennes värld.

Hon hade aldrig känt sig så fri




Fri vers av MissFluff
Läst 657 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2013-09-17 04:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbart.
2019-03-12

    Belliii
oj oj oj ! säger jag bara! så sjukt stark dikt. jag läste den och fick upp en bild på exakt hur du beskriver det. vilken känsla! wow!!
2019-02-20

    ej medlem längre
Det här var en dubbelbottnad text, antingen en skildring av ett sannskyldigt inferno eller.. och häri ligger mystiken.. den ultimata njutningen, att ge upp sin frihet så totalt.. Mycket bra!!!
2019-01-17

    Rafael
Wow
2017-04-25

  Gunnar Hilén VIP
hård metall runt fotlederna är inte kärlek...det är fotbojor....hans behov av att kontrollera...hennes av att bli kontrollerad och inte känna längtan efter nåt annat
2017-04-06

    Jim Friberg VIP
"Det fans bara två nyanser av hennes nya verklighet – stunderna han var där och stunderna han inte var det." Just det stycket, thats the shit!
2013-09-20

    ej medlem längre
Men du...
är ju en fantastisk begåvning!
Så vackert rent med stark känsla!
Bra!!
Tack!
2013-09-17
  > Nästa text
< Föregående

MissFluff
MissFluff