Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skiter i vad andra tycker nu,det finns bara du!

inte en blund på nästan hela natten
sov en orolig sömn korta stunder
du har invaderat mig
invandrat till mitt hjärta

läser dina ord till mig och skrattar lite
åt mina tafatta försök att skriva på ditt
modersmål tillbaka

finska är ju inte min starka sida,rakas;)

börjar dessutom inse nu vad jag har
eller har haft här hemma
ett nystan av lögner är allt jag fått
och ju mer jag fått höra från
källor,av varandra oberoende,
så börjar mitt beslut att kännas
alltmera rätt

sorgen över lögnerna om både stort
och smått är stor
och känslan av svek från de som aldrig
berättat för mig

fattar inte hur jag kunnat vara så dum
men trots allt har mina känslor för
honom svalnat för länge sedan
och nu är de döda

det knepiga är att ju mera likgiltig jag blir
inför min "gamla" man
desto lugnare blir jag
och det verkar få honom att tro att jag
är nöjd med vår tillvaro

är på väg bort från honom men allt kan ju
inte ske på en dag
är så rädd för bråk men samtidigt kan man
inte låta rädslor hindra en från att leva

jag vet att min familj och vänner kommer att
ha åsikter om mig,hon som aldrig kan behålla
en man
men de vet ingenting om vad jag gått igenom
och som det känns nu skiter jag helt och fullt
i det

jag vet och det är det viktigaste

att jag kanske dessutom har träffat
mannen i mitt liv nu
gör att jag får förnyad styrka att bryta mig loss

när jag känner all värme och lycka sprida sig
i mitt bröst
inser jag att såhär har jag inte känt på länge
och ärligt talat aldrig riktigt så för den man jag nu
är på väg att lämna

mina tysta tårar i vardagsrummet inatt
har jag torkat
och nu känner jag bara ren och skär glädje
över dig min fina man

framtiden är vår
och snart är den här....




Fri vers av firefire
Läst 361 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-09-17 11:54



Bookmark and Share


  KrutOla
Folk kommer alltid att ha åsikter, men det är du som ska leva ditt liv, ingen annan, så du gör rätt i att skita i vad andra tycker.
2013-09-17
  > Nästa text
< Föregående

firefire
firefire