Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Måste våga

Tumlar, möter mina ord
Ser ensamheten
Avskyr
Tomheten gäckar
Spärrar tanken
Tvi!
Spottar på trögheten
För tårarna löser inte upp dina ord

Vet om tillblivelsen
Börjar om
Men vågar inte tro
Meandrande tankar
Skyller på
Kroppen
Svettas och handen blir stel
”alla andra, men inte jag”
tam, får lida hela livet

Måste våga
Men rösten säger nej
Det är ditt eget fel
Det är ditt eget fel









Fri vers av Kozo
Läst 422 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-09-17 12:55



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Du beskriver berörande om rädsla för att våga!
2013-09-25

    ej medlem längre
det är bara att fortsätta.
2013-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo