Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Virkar långa ramsor

Långsamhet
Tveksamhet
Upprymdhet
Virkar långa ramsor
Rämsor av ord
Står stadigt
men ryggen
Är stel
Handen arbetar
Hjärnan gnor på
Avlägsnar
men cirklar
Trots allt
Runt min egen axel.




Fri vers av Kozo
Läst 394 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-09-17 15:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo