Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En liten, liten, liten bön

 

Tack gode Gud
för all hjälp
du givit mig och min son
nya lägenheter, nya möbler, nya liv


Snälla kan du även hjälpa min gamla bil
ge den där där lilla gnistan
som gör att det går igång efter kylan


Jag tror att den fryser där den står utomhus
och att det räcker om du bara
ger den en liten extra värmande blick


(tack på förhand)




Fri vers av Nic
Läst 312 gånger
Publicerad 2006-03-08 14:06



Bookmark and Share


  rebecca d
*ler*
2006-03-08

  Bodil Sandberg
Han hör dig nog...om han är på rätt humör...hehehe...snyggt poetat
2006-03-08

  Jojo
Charmig bön... Tror att Gud har en särskild arsenal med änglar just för vintertrötta bilar, har anlitat dem en antal gånger själv...
2006-03-08
  > Nästa text
< Föregående

Nic
Nic