Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bara

 

 

jag minns 

hur jag gjorde avtal

med väggar 

avtal om att inte tala om

för någon

hur rygg mot rygg värker avstånd

i andra rummet 

medan tomhet fyller lakan

breda 

 

jag minns 

hur jag gjorde avtal 

med väggar som såg mig vacker

som en utmaning

för många

för

 

jag gör ett avtal om 

att inte alls tala 

nu

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av ninfea VIP
Läst 605 gånger och applåderad av 24 personer
Publicerad 2013-09-17 23:43



Bookmark and Share


  Åse Tropp VIP
Rikt sammanfogade ord!
2014-03-10

  aol
verkligen riktigt berörande text som borrar sej in.
2013-10-22

  Maria Sundelin VIP
Jag gjorde ett avtal om att inte tala
Det höll på att ta min glädje
2013-09-22

  Christer Foghagen VIP
Fantastisk text som berör och ger mig många tankar, tack!
2013-09-22

  Quasimodo
Den här var komplex i flera delar, men skapar nyfikenhet och gillar för de olika röster den talar med! Här kan jag ana saknad och avsked, att inte bli sedd som människa, att detta tillsammans tystar rösten!? Jag bokmärker den för kommande behov!
2013-09-18

  KYREUS of Sweden
Konst-paus
2013-09-17
  > Nästa text
< Föregående

ninfea
ninfea VIP