Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själen dör aldrig!




Mitt leende är själens ljus






Min kropp är skalet som skyddar min själ






Mina minnen är själens gåva till detta liv






Mitt liv är nu men min själ är evig
precis som din och alla andras!




Fri vers (Fri form) av Tittahiit
Läst 350 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-09-18 00:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mums!
2013-11-12

  Heikki Hellman
Dina tankar och åsikter intresserar mig. Våra kroppar är tillfälliga och jordiska. Om själen är evig och existerar är dess säte okänd.
2013-10-30

  Lars Hedlin
We are all one!
2013-09-18

  Anita Brännström VIP
Du har så rätt. Kroppen är av kött och blod och dör, försvinner ner i jorden. Själen är ej av kött och blod. Den kan ej tas på. Den kan inte dö. Den lever i evighet...
2013-09-18

    ej medlem längre
Törs man fråga hur du kan tro på det?
2013-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Tittahiit
Tittahiit