Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är du med och sprider lite höstvärme?


Vem skänker du dina mjuka och sköna ord till?

Denna uppmaning går till på följande sätt.
Skriv på denna lista och kopiera sen av denna text och skicka vidare till just dina vänner. På så sätt så får vi många sköna små listor med sköna mjuka ord. Tack för att just du ville vara med!

Jag "Spanaren" börjar så här:

Det finns alltid någon i höstmörkret som känner sig ensam. När allt känns tungt så kanske olika sorters värk, värker på extra mycket. Så jag skickar lite energigivande ledljus till vår fina Poetvän Anits.

Nu är det in tur att fylla på med ord i denna lista/ kram

......................................

Lars Hedin skriver så här:



I höstens dova ljus kan allt kännas grått
Men mellan höstfärgade löv finns vänner och värme
Sträck ut en hand så fångas du strax upp med ömma ord
Sänder energi till Agneta Pichler här som behöver det just nu
Kram till er alla ;) <3


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

hösten med sina färgsprakande lysande färger
kommer i din väg.. bländar förför och ger dig ännu mera
vackra ord att dela ut för glädje för vänskap för kärlek
ja för allt som livet hör till..
till ägnad min vän Carina Bendix

~ netis ~




Övriga genrer av agneta pichler
Läst 653 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-09-18 00:49



Bookmark and Share


  aol
verkligen fint om dina vänner, ja alla är vi ju tillsammans poesins vida rike, kram fine poetvän,
2013-09-19

  Lars Hedlin
Fint om din vän!
2013-09-19

  Carina Bendix
Åh, tack snälla Agneta..nu blir jag tårögd.. <3
2013-09-18
  > Nästa text
< Föregående

agneta pichler
agneta pichler