Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svarttid

Mörka nätter
mardrömssömn
faller i bråddjup

Mörka mornar
oseende ögon
famlar i svart

Dunkla dagar
döda själar
längtar till ljuset

YM Bohman-13




Fri vers av Njord
Läst 461 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-09-18 10:52



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Alla hamnar här under ett liv med livets svåra ögonblick. Bra skildrat/ kram
2014-12-02

  Susanne Ljung Adriansson VIP
Redan...
2013-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Njord
Njord

Mina favoriter
TILL ALLA PÅ POETER