Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Doften av ett leende

Tar tid på ljuden och springer ifatt dem.
Målar mina händer blå
och lämnar spår i sanden.
Bilder av allvar
lämnar och vänder mig om.
Kysst av solen
älskad av vinden
upplyft av vågorna
Somnar i mörkret till doften av ett leende.




Fri vers av Kozo
Läst 1480 gånger och applåderad av 87 personer
Utvald text
Publicerad 2013-09-18 10:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
en succé um.
missat,
märkligt..

guld!
guld
+
2015-01-04

  Tess74
Amazing! Det är det enda jag kan komma på att skriva.
2013-10-29

  Tino
Fenomenalt!

2013-10-29

  Armo
Som en lisa för själen :)
2013-10-27

  mysing
fantastiskt bra! bildrik så det känns i själen! självklar bm :)
2013-10-27

    ej medlem längre
Bättre sömnmedel än doften av ett leende kan man knappast få. Mycket fin liten dikt. Gillar mycket.
2013-10-26

  Michaela Dutius
Fullständigt underbar text med en symbolik som överträffar det mesta
2013-10-23

  Angel of love
Doften av ett leende.. Ett underbart slut på dagen.
2013-10-23

  anita VIP
fin dikt och text
2013-10-14

  ULJO
Fin text
2013-10-07

  Julio VIP
Magiskt
2013-10-07

    maija tuori

Din text sprider underbart doften ....mycket dra !
2013-10-07

  Änglaögon
Underbart vackert!
2013-10-04

    ej medlem längre
Kanontext!!:-)
Z*
2013-10-03

  Maiah VIP
jag föll direkt när jag läste titeln och den är ju såå fin... Det var länge sen jag bokmärkte men nu är det dags!!!!
2013-10-02

  bec
Vackert. Jag bokmärker :)
2013-10-01

  Hon kallar sig poet VIP
Gud vad jag älskar den här. Magiskt skön känsla.
Bokmärker den för den kom så nära hjärtat.
2013-09-30

  Piann VIP
Mycket vacker text
2013-09-30

  Armo
Sköna formuleringar och vackert bildspråk
2013-09-25

    Elisabeth Nilsson VIP
Vackert bildspråk, fina metaforer i din text!
2013-09-25

  Linda CH VIP
Vackra formuleringar!
2013-09-24

  Lärling
Underbar text! Så många fina formuleringar. Tycker mycket om rubriken.
2013-09-23

    ej medlem längre

En vackert poem som
jag gärna läser fler gånger ...
2013-09-23

  Lotta Th
Vilken vacker text.
2013-09-22

    ej medlem längre
att dofta sig till ett leende tyder på ett gott luktsinne, grattis!
2013-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo