Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Something happens and suddenly, you see the exit. To freedom.


Fetterless

I was
trapped
in your
maze
So
lost in
You...
Totally.


Then You
showed me
the right
way out...
Suddenly.


You
released
me...
Now I'm
free.

Fetterless.
Finally.




Fri vers (Fri form) av Filippa Jacobsson
Läst 302 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-09-18 13:33



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando
må frihetens vingar bära
sväva
2013-10-18

  Robin V
Fint!
2013-09-18

  Lars Hedlin
En fin dikt!
2013-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Filippa Jacobsson
Filippa Jacobsson