Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Copyright: Christer Foghagen


Vågar tro på dig






mitt liv

jag vågar tro på dig

tro att du inte sviker

att du klarar bära

mig

jag vågar tro

vågar gråta

hos dig

precis som du

får gråta hos mig

jag vågar tro på dig

att du vill vara hos mig

dela min glädje och mina sorger

precis som jag vill dela allt med dig

jag vågar tro på dig

på mig




Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-09-18 20:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jätte fint ;)
2013-09-21

  Angel of love
Kärleksfullt och väldigt vackert.
2013-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP