Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trubbigt

 

 

min kropp i ditt våld
mitt våld mot din kropp
inte milt

fantasier och gamla minnen
är det som gäller
äter upp timme efter timme
minut efter minut av vakentid
som egentligen skulle fyllas 

av


vissa skulle älska vara jag
andra skulle hata att de ens blev födda
att få allt fast inte bli skyldig
eller är det ändrade villkor

att vara en drömkvinna 
är inte alltid en dröm och definitivt inte allas

ägodel

det går dagar det kommer nätter
av ensamhet
så många jag fyllt med tron att de fyller mig
att det rinner över

ska jag vara stolt över att vara er bästa runkfantasi
eller hånfullt flinande för att ni är så förutsägbara
skulle jag bli tvungen att välja så vet ni svaret

fantasier och gamla minnen
min kropp i ditt våld
din kropp
endast ett redskap
fylla dygnet med

fylla som fylla
rus som rus
vad vi bedövar oss med varierar
men slutresultatet är alltid detsamma




Fri vers (Fri form) av Sanningsägaren VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-09-18 21:02



Bookmark and Share


  Robert Jonsson VIP
Min första tanke är baksmällan, som alltid kommer. Varje gång. Jag läser in tomrum, hål och sökande efter något fullkomligt. Ett rus som varar. Ger många tankar, mycket bra.
2013-09-18

  Människa
Gillar avbrott/vändningar som
"som egentligen skulle fyllas

av


vissa skulle älska vara jag"

mycket! Väldigt snyggt, och uppfriskande. Och nästan-rimmet med av och jag gör det inte fulare direkt.
2013-09-18
  > Nästa text
< Föregående

Sanningsägaren
Sanningsägaren VIP