Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag håller om dig mamma

Mamma, jag minns

minns då du var orolig för mig

hade fått lunginflammation

var dålig som jag inte varit förr


kommer ihåg

hur du la dig brevid mig när jag sov

höll om mig

oroligt smekte min kind

jag kände mig som fyra igen

inte de sexton jag var



tänkte på det efteråt

du oroades mer än vad som behövdes

du återupplevde din tvillingbrors sjukdom

honom som du så högt älskar

han och du fick sexton år tillsammans



Mamma, du och jag har fått så många fler år

tack för all din tid

tack för allt du ger

du vet att jag kommer hålla om dig nu och den dag du behöver.




Fri vers (Fri form) av Sanna i badet VIP
Läst 427 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-18 22:30



Bookmark and Share


  petter rost
Sanslöst vackert brev till din mor. Måtte hon och du få ha er närhet kvar så länge den kan bestå... Det är väldgt mycket värme i dessa rader, Sanna - en bristvara i vår tid.
2013-09-20

  ResenärGenomLivet VIP
Fina och mjuka ord...berörande minnen...
2013-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP