Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snorsträngar

Snorsträngar
ingen ser
tvekar i steget, för
att jag måste
inuti
springer jag fort
lämnar
snoret
häpet och övergivet
Gråter inte
för att jag vill
utan för att jag kan




Fri vers (Fri form) av Kozo
Läst 334 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-19 10:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kozo
Kozo