Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstro


Rykande hett te i koppen,
en söndagsmorgon om hösten

Den gamla korgstolen i hörnet på glasverandan knakar vemodigt när jag sätter mig ner
Drar upp knäna under hakan
och vilar raggsocksvärmda fötter

Färgade fönsterglas skapar ett skimmer av dansande solkatter
när höstens sista tappra solstrålar letar sig in

Värmer upp själ, sinne, trasmattor och gamla broderade dukar

Dofterna krockar
skapar liv och lugn




Fri vers av AstridElisabet
Läst 242 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-09-19 15:52



Bookmark and Share


  Angel of love
Mysfaktor på hög nivå..,
2013-09-20
  > Nästa text
< Föregående

AstridElisabet
AstridElisabet