Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart kajal



Regntunga skyar

och fuktvåt asfalt.

Södermalm är en ruin

utan dig.

Men jag klarar mig

på nåt sätt.

Ensam,

alltid så ensam.



Min vän,

under svartsvart lugg.

Ett indiebarn

med svart kajal.

Du lärde mig

att kärleken är blind på riktigt.

Att det är bäst att fördriva mörker

med mörker tillbaks.



Vi brukade dansa

genom natten.

Med stjärnor exploderade

i mitt huvud och runtomkring.

Du dansade alltid leende

till glad pop med sorglig text.

Och mitt hjärta grät

hemliga silvertårar, för oss.











Fri vers av Katinka VIP
Läst 607 gånger och applåderad av 34 personer
Publicerad 2013-09-19 22:18



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Så vackert .. din kajal berör...i hjärtat
2016-05-25

  [ShadowWalker]
Läst igenom en del av dina texter och du är i sanning en del av vad som gör natten mer fylld av liv.... du har ett melodifyllt sätt att fånga det sköna i mörker. Tack
2013-10-26

  Nina Nightwish
Mycket berörande och vackert
2013-09-26

  Rozsi.kovacs

En snygg o begåvad text
2013-09-25

    ej medlem längre
Regnig melankoli..
2013-09-21

  Jordgubbsodlare
Melankolisk reflektion av minnesbilder speglade mot ett dystert nu.
2013-09-20

    ej medlem längre
Gillar språket, både ordvalen och bilderna de målar. /F.
2013-09-20

    ej medlem längre
Riktigt snyggt arbete...*L*
2013-09-20

  Mike
Oerhört stark! Samtidigt luftig, poppig och ett stänk av brittiskt vemod.
2013-09-20

    ej medlem längre
Väldigt nära!
2013-09-19
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP