Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sex

smaskar på tuggummin
rastlöshetens tecken
fågelskit landar naturligt på hjässan
ett tecken från ovan
tydligen är det ovanligt
ovan sexuellt
samlag känns som små larver
äter upp hjärtat innifrån
vänner kallar mig larver
de sluter ögonen
huvudet träffar kudden
konstant för evigt
jag slänger huvudet i väggen
härligt att vara full
full av skit
fyller toan med skit
spola! tvätta händer!
greppar min mandom
den krymper




Fri vers (Fri form) av Michael
Läst 350 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-20 06:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Michael
Michael