Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bajen, bärs och kast.


"Vem vare som kasta?"

Apropå läktarskandalen
på Tele2 Arena igår
mellan Hammarby
och Gais
så låter nu
Hammarbys säkerhetsansvarige
Göran Rickmer
meddela
att han tänker ta hjälp
av skogsturken
för att identifiera

"Vem vare som kasta?".


http://www.youtube.com/watch?v=bzUiA9tjn6E




Fri vers (Fri form) av Tabac VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-09-20 07:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ska han klippa Tounge ? :)
2013-09-20

  Tess74
hihi helt rätt
2013-09-20

  Nina.H
Haha.. Dagens bästa! Tack
för den! :))
2013-09-20

  Angel of love
Haha!
Underbart skönt att börja dagen med ett leende.
2013-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Tabac
Tabac VIP