Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Copyright: Christer Foghagen, 2013


vandra med varandra




gröna andetag

hus och gränder

regn över en parkering

i varje fotsteg

slår blommor ut

avtrycken

fyller staden med färg

kärlek väntar

runt hörnet

ett ögonkast

en hjälpande hand

tillsammans är ingen ensam




Fri vers av Christer Foghagen VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2013-09-20 21:49



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint skrivet!
2013-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Christer Foghagen
Christer Foghagen VIP