Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Generationer




En pojke



en flicka




En man






En kvinna










Kalla läppar

fruktan i ögonen



En våt kyss i regnet



Flätande fingrar som täcks av kallt vatten


En tom bänk vid en damm som annars en kvinna suttit på
molnen hopar sig innan skyfallet fyller igen alla spår.




Fri vers av Filosofen2
Läst 586 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2013-09-20 23:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Filosofen2
Filosofen2