Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

innan murarna, efter lägret

efter ett par år
i utanförskapets innanmäte
kallas jag samman

trodde aldrig
det skulle bli såhär


svårt att hitta hem








Fri vers av poesi pplot
Läst 429 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2013-09-21 13:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

poesi pplot
poesi pplot