Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SJÄLVFÅNGAD

Grenarna håller mig med ett fast grepp fast
de har vissnat med livet

Hur jag än bönar och ber-
vägrar jag att slita mig loss ur
den falska trygghet som blivit mitt fängelse

Jag som enväldig domare
har förklarat mig skyldig till
brottet "Självfångad"




Fri vers (Fri form) av Yarissa VIP
Läst 396 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-09-21 15:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja, instämmer- mycket bra fångat!
2013-11-14

    Silverbjer
Mycket bra fångat! Känner igen mig...
2013-09-23

  Larz Gustafsson VIP
Jag väljer ensamhet och isolering.

2013-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Yarissa VIP