Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
© Spanaren Fick bilden nyss an Spanaren.Denna dikt skrev jag efter att jag sett ett foto från Spanares blogg. Fotot föreställde en gammal stentrapp där det tillhörande huset för länge sedan förmultnat.


Mossbelupen trapp.


Stilla bild frusen tid
andetag från förr
trappsteg upp där någon gått
och sett med kärleksfulla drag
stilla ro över multnad stock
mossbelupen sten
ekot från små nätta steg
som sakta tonar bort
kanske finns de ännu kvar
de som sett vad vi ej ser
kanske ekot från en frusen bild
kan ge oss svar på frågor som vi har
hur som helst så finns det där 
mystiken från en annan tid
ger oss känslan av en atmosfär
och plötsligt 
finns vi där

© Skogsfen




Fri vers av Skogsfen.
Läst 439 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-09-21 18:29



Bookmark and Share


  Ronny Berk
"ekot från nätta steg " ser jag som skön poesi ...
2015-05-29

  Ljusletaren
Nu blev din dikt ännu mera i sitt värde ;.)
/kram
2013-09-24

  Ljusletaren
Ljuvligt flera gånger!
Säg till om du vill låna min bild till din fina text/kram
2013-09-22

  ResenärGenomLivet VIP
Fina tankar...nostalgiska minnen...
2013-09-21
  > Nästa text
< Föregående

Skogsfen.
Skogsfen.