Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att krossa ditt hjärta var det bästa som skett dig




det var sekunderna mellan
vakenhet och sömn, när
mina tankar talade om
för mig att jag aldrig
var värd dig

och
regnet började falla
i hela min existens






Fri vers av Sabina Svensson
Läst 275 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2013-09-22 02:36



Bookmark and Share


  kerstin skriver VIP
poesi, verkligen. titeln vet jag inte riktigt. men dikten, ursnygg!
2013-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Sabina Svensson
Sabina Svensson