Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lika tyst som skuggan

Fragmenten av ett liv
ljudlöst faller de till marken,
lika tyst som skuggan
bakom dig

som tung och vidhäftande
hänger sig fast

vid din kropp och sinne
som om nutiden inte är nog
utan behöver fyllas upp av liv
som levts en gång.

Det enda du vill är att vandra framåt
befriad från bråten de lämnade till dig

det enda du vill är att
stänga dörren bakom dig
och aldrig blicka bakåt igen.

© Klio




Fri vers (Fri form) av klio
Läst 310 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2013-09-22 17:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

klio
klio