Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att våga släppa taget

modet
att öppna ögonen
motstå frestelsen
att backa
bakåt

modet
att klä av sig
och känna
sig lugn
i nakenheten

modet
att vilja stanna
men ändå gå
att vilja gå
men ändå stanna

modet
att våga släppa
det krampaktiga
taget
om dåtidens
trygghet




Fri vers av livräddaren
Läst 830 gånger
Publicerad 2006-03-08 20:27



Bookmark and Share


    vilsen
just DET modet har du inom dig !!! tack älskling, för en ny dikt ! denna var SUPER :D
2006-03-09

  Markattan
"modet
att våga släppa
det krampaktiga
taget
om dåtidens
trygghet" - så träffande bra rader om det där modet och rädslan som kan hålla oss tillbaka. En väldigt bra text.
2006-03-09
  > Nästa text
< Föregående

livräddaren