Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Regndrömmar


Alla drömmar om dig
föll som tusentals regndroppar

sköljde över mig
likt en våg av längtan

Tusentals regndroppar föll
som mina tårar

tårar över förlorade drömmar
som sköljdes bort av verklighetens sanning

Du och jag
aldrig menade att vara

en verklighet

en sanning..




Fri vers av AstridElisabet
Läst 330 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2013-09-22 18:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Berör!
2014-04-07

    ej medlem längre
Väldigt fin!
2013-09-26

  Angel of love
Oj så väldigt bra..
Togs sig rakt in i mig...
Bokmärker.
2013-09-22

  peter markurth
bra
2013-09-22
  > Nästa text
< Föregående

AstridElisabet
AstridElisabet