Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag hoppas du läser och förstår.


Gammal kärlek rostar aldrig.

Minns du hur jag fångade dig
den där druckna natten i oktober?

Kommer du ihåg hur vi talade om den
flertalet nätter därefter?

Minns du det barn jag bar på,
som vi var tvungna att låta gå?

Kommer du ihåg den första dagen på året,
när vi lovade varandra kärlek i evig tid?


Jag kommer aldrig att glömma,
oss, Dig
Den kärlek jag lovade dig, finns kvar
Den kommer alltid att finnas kvar
Ett löfte jag lovade dig
jag bryter det inte för något


Det är annorlunda nu,
vi är åtskilda och lever på var sitt håll
Du följde din dröm och jag min
Men vi håller inte varandras hand,
så som vi hoppats det skulle bli


Du är och förblir ett vackert kapitel i mitt liv
Jag önskar dig allt och ingenting,
all lycka men inget ont


Jag tänker på dig ofta min vän
och hoppas höra från dig igen





Fri vers av Nova Neptune
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-22 19:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nova Neptune
Nova Neptune