Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

4 år

men jag är bara en liten flicka!

det sa mitt 4 åriga barnbarn

och jag tycker bara det är så skönt

att hon

känner så




Fri vers (Fri form) av Christine Sabel
Läst 358 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2013-09-22 20:36



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
En vacker tanke är formulerad.
2014-02-09

  Ewa-Britt Nilson VIP
Precis rätt
barndom kommer
inte tillbaka...
2013-10-01

  Linda CH VIP
Fint!
2013-09-28

  Nina Nightwish
Underbar:)
2013-09-28

  Bodil Sandberg VIP
Härligt med di små *
2013-09-28

  anits VIP
Underbart, barn är härliga
2013-09-24

    ej medlem längre
:))
Underbar ålder. Har också ett barnbarn som är 4.
2013-09-23

  ResenärGenomLivet VIP
Önskar att de kunde få vara små lite längre...
2013-09-22

  lodjuret/seglare VIP
fyraåringar är smartare än man ibland kan tro
2013-09-22
  > Nästa text
< Föregående

Christine Sabel
Christine Sabel