Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fristående fortsättning på "Lördag 22.35"


Samtidigt i en annan säng


Jag vill vara allt för dej
ibland ett eller en åt gången
ibland allt
på samma gång

Din kvinna, din lilla flicka
din flickvän, din vän
din undergivna slyna
lekkamrat, livskamrat
hora och prinsessa

Med dina fingrar
i ett stadigt grepp
runt min hals

lägger jag mitt liv
i dina händer

gränslösa lekar
Intimitet på en annan nivå


Vaniljglass är vad "dom" vill ha
Jag vill ha chilispetsad choklad




Fri vers av MissFluff
Läst 791 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2013-09-23 00:39



Bookmark and Share


    Jag är fan större än Sartre VIP
Jag log från början till slut när jag läste och det är sällan jag ens orkat läsa klart en text.
2020-06-05

  Elliinor
känner verkligen igen mig!
Väldigt bra skrivet!
2017-04-07

    ej medlem längre
sååå bra gilla den här starkt hoppas du hittar en sån kille nån gång
2017-03-29

  Sebastian A.K Hagman Sundström Lejonsjäl
gillar denna brutala ärligt sensuella dikt ;)
2015-10-18

  S.A.I. Steve Lando VIP
nu är ju detta en fristående fortsättning - en helt underbar sådan - men om vi för en sekund säger att det är Fru Svensson även här, så är det bara att hålla med om hennes inre vilda lusta och önskan om hett vilt sex och passion, kanske till o med utav en svart hingst

Hade jag varit Herr Svensson, hade jag önskat min fru detta - ofta.

En fru skall njuta.

2013-10-22

  Don Jorgé
Vackert och mycket sensuellt.
2013-09-27

    ej medlem längre
Så jävla bra...grymt!
2013-09-23
  > Nästa text
< Föregående

MissFluff
MissFluff