Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
citerar än en gång "den vår de svaga kalla höst" - men vem citerar jag? Ingen aning...


April love

 

 

efter morgnar med surmulna

björkars solluriga löv

 

kan man annat än älska

dagar som denna,

aprilligt infallsrika

i ljus och färger

 

 

bäst som man inser sig lurad

av en gröndaskig dags blekgula blad

brister ljus ut från blåhet i höjden,

solkilar in i det grågrönas markerade ljus,

 

formar en skrittande pegas,

en osadlad, oberiden, som

- medan vinden strösslar konfetti -

stegrar sig för att med svepande tagel,

livslustigt gnäggande dumpa

ett lass glädje mitt i ögats hjärta

 

min My Little Pony, min April Love

 

2013-09-23   13:56

 




Fri vers (Fri form) av Minkki VIP
Läst 492 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2013-09-23 13:03



Bookmark and Share


  Palett
Texten är så bra, sprudlar av glädje !
2013-09-23

  walborg
Härligt att läsa - och ljuset just nu är fantastiskt!
2013-09-23
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP