Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förköp endast för medlemmar!



Nu kan vi äntligen erbjuda poeter.se medlemmar att förköpa exemplar av antologin POESI – Sveriges Bästa Digitala Poeter som släpps den 4 december.

Boken innehåller 111 dikter och 150 sidor i limbundet format. Förlagsnettopriset är 120 kr, vilket innebär att priset blir omkring 150-200 kr i bokhandeln, beroende på det påslag handlarna själva gör.

Poeter.se har beslutat att erbjuda boken till alla medlemmar på poeter.se för nettopriset 120 kr. Boken kan förköpas redan idag.

De som förköper böcker innan den 4 december kan hämta sina böcker färska ur pressarna i samband med bokreleasen i Stockholm.

tolvnitton

Beställ ditt bokpaket innan den 15 december och var garanterad att böckerna hinner fram innan Jul. Det finns ytterligare rabatterade bokpaket för den som vill ge bort årets bästa julklapp till flera poesiälskare.

Beställ boken här–>

 

tolvnitton
Nu håller vi tummarna för att boken får vingar och många många läsare!
tolvnitton
/Daniel och Fredrik
Redaktionen, poeter.se
tolvnitton
tolvnitton
PS: Undrar Du vilka av poeter.se medlemmar som är med i antologin?





Blogg (Poeter goes paper) av Redaktion poeter.se VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-11-18 00:54



Bookmark and Share

  Redaktion poeter.se
Redaktion poeter.se VIP

Senaste nyheterna
GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET ALLA POETER!
En liten uppdatering om vår poesiantologi - Poeter 20 år!

Vi öppnar 3 rimmade paket - Rimtävling
Här nedan presenteras de vinnande bidragen i poeter.se Julrimtävling!

Julrimstävling #3 - Tredje advent