Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Konsten att klä av


En liten hemlighet
jag har
för dej
är
att
det enda
du behöver göra
för att få av mej kläderna
är att älska att se mej naken




Fri vers (Fri form) av MissFluff
Läst 473 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2013-09-23 19:01



Bookmark and Share


  Petter Wingren
Enkel självklar dikt med det lite motsägelsefulla ordet hemlighet.
2013-12-29

  S.A.I. Steve Lando VIP
då lär du aldrig få ha några kläder på

underbart!
2013-10-22
  > Nästa text
< Föregående

MissFluff
MissFluff