Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det du inte vet


Hur kan du tro dig veta det
du inte vet

Det någon sagt i förbifarten är
det någon som sagt
som trott sig veta och
allt
bara för att man vill
ha något att tro på

Det du inte vet
kan du inte tro på




Fri vers (Fri form) av Yarissa
Läst 428 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2013-09-23 20:24



Bookmark and Share


  anits VIP
Så sant och bra skaldat
2013-10-24

  Minkki VIP
så sant som det är sagt...
2013-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Yarissa