Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du tog mitt brev

Du tog mitt brev

i handen

och rev mitt hjärta

itu

Jag höll dig

i famnen

och tåren föll mot himlen

klar

 

Brevet jag skrev

bränner

bladen

askgrått

fortsätt leta

bland ord

svedda

 

Du tog mina händer

fulla av hopp

 

 

Höstrodnad sänker sig

bladverk i skimmer

rödgul lugnhet

avskalad

 

Aldrig har orden

haft

verkan

slutet kapitel

avdunstad

fjäderlätt

arktystnad

 

 

©Mia Sedvall 2013-09-28 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Mia Sedvall
Läst 288 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-09-28 10:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Starka gripand ord.
2013-09-28

  Lars Hedlin
Berörs starkt ! Bra skriftat!
2013-09-28

    ej medlem längre
Känner din smärta.. bränner i varje ord!
Vackert förmedlat!
Styrkekram till dig!
Zafiro*
2013-09-28
  > Nästa text
< Föregående

Mia Sedvall