Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vi bor tre pers i två 90-sängar och ett par plankor golv mellan, och har det bra och vackert.


Gemenskap

Existerar tillsammans 

i vår egna lilla

värld

där vi andas

kärlek och sorg

utan att ta skada av

avgaserna vi andas in och

blodet vi andas ut

ur varandras

världar

går vi

hem




Fri vers av Gerda Johansson
Läst 340 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2013-09-24 01:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gerda Johansson
Gerda Johansson