Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poesiträff i Göteborg



Välkommen lördagen den 4 februari 2012

-

- Lokal bokad på Konstepidemin.
- Det kommer att serveras mat och dryck.
- Poesiuppläsningar och mingel.

Anordnare  är poeter.se medlemmarna Lili Samuelsson och Anders A.

Mer information kommer framöver om tid, kostnad/betalning och program.

Anmäl ditt intresse genom ett mail till lili_samuelsson

-

Välkomna önskar Lili och Anders A!




Blogg (Poesikalender) av Redaktion poeter.se VIP
Läst 747 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-11-09 22:12



Bookmark and Share

  Redaktion poeter.se
Redaktion poeter.se VIP

Senaste nyheterna
GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET ALLA POETER!
En liten uppdatering om vår poesiantologi - Poeter 20 år!

Vi öppnar 3 rimmade paket - Rimtävling
Här nedan presenteras de vinnande bidragen i poeter.se Julrimtävling!

Julrimstävling #3 - Tredje advent