Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Årets julklapp ute nu! 181 Dikter till Tranströmer



Många har inkommit med förfrågan om det går att beställa boken. Vi har därför tryckt upp böcker och sett till att poeter.se medlemmar har möjlighet att beställa dessa för inköpspris. För icke medlemmar kommer boken att komma ut i den vanliga handeln nästa vecka och där gäller bokhandlarnas prissättning.

Beställ gärna så fort som möjligt om du är intresserad av att få boken innan jul. I beställningsformuläret nedan finns ytterligare rabatterade bokpaket för den som vill ge bort boken som julklapp till flera poesiälskare.

 

Beställ boken här–>

 

Baksidestext: 

Välkommen till denna hyllning av poeten Tomas Tranströmer. Med sin poesi har han inspirerat poeter världen över och äntligen har Nobelpriset i litteratur gått till poesin och till svenska folkets favoritpoet. Vi gratulerar Tomas Tranströmer!

Alla författare i denna samling har gemensamt att de är inspirerade av Tranströmers unika och stilbrytande bildspråk och enastående förmåga att verka mellan det vardagliga och det existentiella i poesins oändliga universum.

Urvalet till denna antologi har gjorts bland tiotusentals poeter från poeter.se, Sveriges största poesisajt.

 

Titel: 181 Dikter till Tranströmer – Poesi i urval från poeter.se
Volym: 192 s, 13,5 x 210 mm
ISBN: 978-91-9-78985-1-5
Bandtyp: Häftad och laminerad
Förlag: Tolvnitton Förlag

Boken släpps officiellt den 10 december 2011 i samband nobelpriset.

För mer information kontakta gärna info@poeter.se




Blogg (Poeter goes paper) av Redaktion poeter.se VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-09 12:05



Bookmark and Share

  Redaktion poeter.se
Redaktion poeter.se VIP

Senaste nyheterna
GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET ALLA POETER!
En liten uppdatering om vår poesiantologi - Poeter 20 år!

Vi öppnar 3 rimmade paket - Rimtävling
Här nedan presenteras de vinnande bidragen i poeter.se Julrimtävling!

Julrimstävling #3 - Tredje advent