Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poetträffen i Göteborg är nära!



Vi kompletterar en aning med myntets andra sida. Trubadurism o dyl.

* Anmäl gärna om du vill framföra något, samt helst vad det är.
* Glöm inte pojk- flick- sär- och sambo hemma!
* Betala snarast till Lili! Vid ev överbokning gäller den gamla kvarnen: Först fram!
* Varje betalning bekräftas, om möjligt. Ange mailadress eller poeter-alias.

Priset 125 kr person inkluderar mat och dryck: En matig sallad, ett glas vin eller en öl. Smör och bröd. Bassalladen, är tänkt att kompletteras efter eget tycke och smak med t ex krutonger och kycklingbitar. Ytterligare vin och öl kan köpas för självkostnadspris plus ca 25%. Härlig dessert och kaffe ingår. Allt serveras vid en buffé. Vi kommer att slopa nötter, särskilt jordnötter med tanke på allergier.

Avspark är kl 18.00 lördagen den 4e februari. Då serveras maten och vi sätter oss till bords. Programmet med mat, dryck och framträdanden inleds således då. Dessförinnan kommer lokalen att vara öppen för de sista förberedelserna och de som vill mjukstarta och mjukmingla kan komma redan kl 16.00. Troligen rent av ännu tidigare.

Lokalen kallas (officiellt) för Konstepidemin och med tanke på allmänna kommunikationer är Linnéplatsen värd att lägga på minnet. Det är alldeles i närheten.

 

Välkomna önskar Lili och Anders A!




Blogg (Poesikalender) av Redaktion poeter.se VIP
Läst 761 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-17 07:54



Bookmark and Share

  Redaktion poeter.se
Redaktion poeter.se VIP

Senaste nyheterna
GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET ALLA POETER!
En liten uppdatering om vår poesiantologi - Poeter 20 år!

Vi öppnar 3 rimmade paket - Rimtävling
Här nedan presenteras de vinnande bidragen i poeter.se Julrimtävling!

Julrimstävling #3 - Tredje advent