Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Andreas Lindemann har gått bort



På Andreas anhörigas önskemål delar vi detta smärtsamma meddelande med alla medlemmar på poeter.se och i synnerhet med Andreas många skrivarvänner.

 
 

Trollhättan 12-07-01

Andreas Lindemann lever inte längre. Han lämnade oss efter en smärtsam cancersjukdom 12-03-10.

Andreas trivdes med er poeter. Det är skönt att ni finns, en gemenskap av kreativa, skapande människor, poetisktlagda, där var och en kan bidraga med sina tankar.

Tack för allt det ni står för.
Ruth Lindemann, Andreas mor.

 

 

 

Andreas dikter kommer att finnas kvar hos oss på poeter.se så att hans poesi kan leva vidare.

Redaktionen, Daniel och Fredrik




Blogg (Poetporträtt) av Redaktion poeter.se VIP
Läst 1504 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-07-05 19:42



Bookmark and Share


  Ric
Så tråkigt. Jag minns ju Lindemann från min förra runda som medlem här på poeter och han var alltid lika trevlig, även då jag ylade fult från mina dåtida kratrar. Vila i frid.
2015-12-01
  Redaktion poeter.se
Redaktion poeter.se VIP

Senaste nyheterna
GOD FORTSÄTTNING PÅ DET NYA ÅRET ALLA POETER!
En liten uppdatering om vår poesiantologi - Poeter 20 år!

Vi öppnar 3 rimmade paket - Rimtävling
Här nedan presenteras de vinnande bidragen i poeter.se Julrimtävling!

Julrimstävling #3 - Tredje advent